Picture
_Beste bezoeker,

Allereerst mijn verontschuldigingen voor het weinig updaten, de laatste dagen. Door school heb ik een hoop weinig vrije tijd over en wat ik aan vrije tijd heb, besteed ik aan het fotograferen van het OV in en verder weg rondom de regio. Thuis gekomen van zo'n ritje moet ik vaak huiswerk maken en heb ik dan wel eens tijd om het te verwerken. Echter kom ik niet zo vaak meer aan het updaten van de website. Binnenkort hoop ik hier verandering in te kunnen maken!

Verder staakte de HTM vandaag, waardoor er geen stadsvervoer mogelijk was in Den Haag. Veolia mocht geen "besmet werk" doen, dus binnen de concessiegrenzen van Den Haag Stad geen mensen laten instappen richting Den Haag en geen mensen laten uitstappen vanuit de richting Den Haag.

Vandaag even langs Leyenburg gereden. Hier met een Zoetermeerse chauffeur staan praten welke niet geheel vrolijk van de situatie werd. Hoop reizigers over de situatie uitleggen en ook enkelingen die hun begrip niet toonden door herrie te schoppen wanneer zij als wél lokale reiziger mee wilden, maar niet de bus uit/in mochten. Zoals op lijntje 37 de passagiers er pas in Den Hoorn uit mogen! Eigenlijk te gek voor woorden, want reizigers die normaal vanaf Leyenburg naar het Wateringse Veld reizen, zouden nooit een andere vorm van OV gebruikt hebben om van A naar B te komen. Ach ja...

Hieronder een kleine indruk van de Veolia bussen vandaag met tevens de mist in beeld:

Jason BruceLeave a Reply.

  Welkom

  Welkom op HaaglandenOV.nl, de website over openbaar vervoer in en rondom de regio Haaglanden.
  Op deze website zijn een hoop foto's en video's te vinden van bussen, treinen en ander OV.

  Als je suggesties, foto's, video's, geluidsopname's, of nieuwsartikelen hebt kun je die sturen naar: Timon of Jason.

  Veel plezier op de site,

  Met vriendelijke groet, 

  Jason en Timon

  Duimpje omhoog

  Sinds kort hebben wij ook onze eigen Facebook pagina waar elke dag de foto('s) van de dag op verschijnen.

  Klik hier om onze Facebook pagina te bezoeken.

  Wil je dat jouw foto('s) als foto('s) van de dag verschijnen? Stuur de foto('s) dan naar info@haaglandenov.nl.

  Agenda:

  Vanaf heden is via deze rubriek te zien wat de aankomende plannen zijn, zoals fotograferen/filmen en updaten van de website, met betrekking op nieuw beeldmateriaal. Let op, hier komen alleen gezamenlijke activiteiten te staan (tenzij anders vermeld). 

  Geen geplande activiteiten.