Beste bezoeker,

We zijn een stapje dichter bij het afschaffen van de nationale ster-abonnementen. Per vandaag is het mogelijk om kortingsabonnementen op je OV-Chipkaart te zetten, waarmee je even veel kwijt gaat zijn voor een reis per (korting) OV-Chipkaart als per sterabonnement. Momenteel zijn er maand (voor €16,50) en jaar (voor €165,-) abonnementen te koop. Hieronder alle voorwaarden + link naar de pagina waar je het nieuwe product kan aanschaffen:

Altijd Korting Nederland
 • Product geeft 20% korting voor iedereen, 40% korting voor scholieren (12 t/m 18 jaar), kinderen (4 t/m 11 jaar) en mensen van 65 jaar of ouder ontvangen deze korting bovenop de leeftijdkorting (zie hieronder)
 • Altijd Korting is geldig op de bussen, trams en metro’s in heel Nederland
 • Het product kan alleen op een persoonlijke OV-chipkaart worden geladen
 • De korting wordt berekend over de gehele ritprijs, dus zowel het kilometertarief als het basistarief
 • Tijdens uw reis checkt u in- en uit zoals u gewend bent: het kortingstarief wordt automatisch verrekend
 • U kunt Altijd Korting op elke gewenste dag in laten gaan
 • U kunt Altijd Korting voor een maand of voor een jaar kopen
 • U betaalt het gehele bedrag van € 16,50 of € 165 direct bij aankoop
 • Restitutie van het maandproduct is alleen mogelijk vóór de ingangsdatum van het product en u nog niet met het product gereisd heeft. Restitutie is in dit geval kosteloos: u ontvangt € 16,50 retour. Ná de ingangsdatum van een maandproduct is restitutie niet meer mogelijk.
 • Restitutie van het jaarproduct is mogelijk vóór de ingangsdatum van het product. Restitutie is in dit geval kosteloos; u ontvangt € 165 retour. 
  Ná de ingangsdatum van een jaarproduct is restitutie ook mogelijk tegen € 5 administratiekosten. Nog niet gebruikte hele maanden worden vergoed.
  Let op! Restitutie wordt alleen verleend nádat het Altijd Korting product van uw OV-chipkaart is verwijderd. Het verwijderen van het Altijd Korting product kan voorlopig alleen bij het loket van een van de vervoerders (niet bij NS). Het geld ontvangt u daarna op een door u opgegeven bankrekening. Zie voor meer informatie over restitutie www.ov-chipkaart.nl/altijdkorting
 • Let op extra leeftijdskorting: Atijd Korting  is er ook voor kinderen (4 t/m 11 jaar) en reizigers van 65 jaar en ouder. U krijgt dan in totaal 47% korting. Dit kortingspercentage is inclusief de automatische leeftijdskorting. Reizigers die binnenkort 65 jaar  worden, let op! Uw leeftijd op het moment van aankoop bepaalt hoeveel korting u krijgt. Als u binnenkort 65 wordt, raden wij u aan om tot uw verjaardag het maandproduct te kopen. Bent u 64 jaar op de dag dat uw Altijd Korting ingaat, dan ontvangt u 20% korting. Bent u 65 jaar op de dag dat uw Altijd Korting ingaat, dan ontvangt u 47% korting.
 • Let op met regionaal kortingsproduct: als u een regionaal kortingsproduct heeft op uw OV-chipkaart, bijvoorbeeld Dalkorting, dan vervalt dit regionale dalkortingproduct. Bereken daarom van tevoren of reizen met het landelijke Altijd Kortingproduct voor u goedkoper is dan reizen met het regionale dalkortingproduct.

Klik hier om naar de overzichtpagina van alle kortingsabonnementen te gaan!

Bron: OV-Chipkaart.nlLeave a Reply.

  Welkom

  Welkom op HaaglandenOV.nl, de website over openbaar vervoer in en rondom de regio Haaglanden.
  Op deze website zijn een hoop foto's en video's te vinden van bussen, treinen en ander OV.

  Als je suggesties, foto's, video's, geluidsopname's, of nieuwsartikelen hebt kun je die sturen naar: Timon of Jason.

  Veel plezier op de site,

  Met vriendelijke groet, 

  Jason en Timon

  Duimpje omhoog

  Sinds kort hebben wij ook onze eigen Facebook pagina waar elke dag de foto('s) van de dag op verschijnen.

  Klik hier om onze Facebook pagina te bezoeken.

  Wil je dat jouw foto('s) als foto('s) van de dag verschijnen? Stuur de foto('s) dan naar info@haaglandenov.nl.

  Agenda:

  Vanaf heden is via deze rubriek te zien wat de aankomende plannen zijn, zoals fotograferen/filmen en updaten van de website, met betrekking op nieuw beeldmateriaal. Let op, hier komen alleen gezamenlijke activiteiten te staan (tenzij anders vermeld). 

  Geen geplande activiteiten.