Beste bezoeker,

In samenwerking met Marty Werkman van Openbaarvervoerinboskoop.nl hebben we een nieuw project opgezet. Hieronder het bericht wat op de website te vinden is:
De website OV in Boskoop en Jason Bruce zijn tot elkaar samen gekomen in een gloednieuw project: Bruce' OV filmpjes! Jason heeft al vele duizenden films gemaakt over het OV, en kenmerkt zich door de hoge kwaliteit van deze films. U als bezoeker van deze site bent natuurlijk gewend dat we altijd voor het hoogste en beste gaan, en daarom zijn we blij dat we deze samenwerking aan u kunnen voorstellen, en deze films worden vanaf vandaag beschikbaar gesteld voor deze site. Dat betekend elke dag een andere film op de voorpagina.

Dus neem elke dag een kijkje op www.openbaarvervoerinboskoop.nl om een nieuw (of iets minder nieuw) OV gerelateerde video te bekijken en uiteraard de rest van het materiaal wat op de zeer uitgebreide website te vinden is!

Jason Bruce
Mijn Youtube kanaal
Busfan
8/6/2014 11:56:11 am

Ik wou daar net op de site van openbaarvervoerinboskoop een kijkje nemen maar ik zie dat er nu moet worden in gelogd worden hoe kan ik dan nu op die site komen want ik bezocht toen de site nog gewoon op de normale manier te bezoeken was elke dag en ik zou hem nu weer graag willen bezoeken

Reply
Busfan
8/6/2014 11:59:39 am

Ps laat me maar weten hoe ik nu op de site kan komen

ReplyLeave a Reply.

  Welkom

  Welkom op HaaglandenOV.nl, de website over openbaar vervoer in en rondom de regio Haaglanden.
  Op deze website zijn een hoop foto's en video's te vinden van bussen, treinen en ander OV.

  Als je suggesties, foto's, video's, geluidsopname's, of nieuwsartikelen hebt kun je die sturen naar: Timon of Jason.

  Veel plezier op de site,

  Met vriendelijke groet, 

  Jason en Timon

  Duimpje omhoog

  Sinds kort hebben wij ook onze eigen Facebook pagina waar elke dag de foto('s) van de dag op verschijnen.

  Klik hier om onze Facebook pagina te bezoeken.

  Wil je dat jouw foto('s) als foto('s) van de dag verschijnen? Stuur de foto('s) dan naar info@haaglandenov.nl.

  Agenda:

  Vanaf heden is via deze rubriek te zien wat de aankomende plannen zijn, zoals fotograferen/filmen en updaten van de website, met betrekking op nieuw beeldmateriaal. Let op, hier komen alleen gezamenlijke activiteiten te staan (tenzij anders vermeld). 

  Geen geplande activiteiten.