Picture
Belangstellenden gevraagd:Beste mede-hobbyisten,

Afgelopen week werd ik benaderd door René of ik het plan zag zitten om met de ex 8368 op 1 of 2 oktober af te reizen naar Eindhoven om daar met deze wagen te gaan staan. Dit leek mij persoonlijk een heel leuk plan, dus is er gebeld naar het management van de “Low Budget Investments 8368”. Voor een klein prijsje is het mogelijk om voor 1 of 2 oktober de bus een hele dag af te huren, zonder chauffeur. Natuurlijk is het prijsje niet zo klein dat we dit even met z’n tweeën zomaar neer kunnen leggen, dus vragen wij naar belangstellenden die het zien zitten om met ons mee heen en/of terug te rijden vanaf verschillende opstapplaatsen tussen Delft en Eindhoven. Aangekomen op Eindhoven ben je gewoon geheel vrij om te doen en laten wat je wilt. Zoals op verschillende media (o.a. via Openbaarvervoer in Boskoop) al duidelijk is gemaakt, beloofd het een heel bijzondere dag te worden!

We beschikken nog niet over precieze tijden of prijzen, maar met 10 man komen we al aan een heel aantrekkelijk prijsje en is het vanaf Delft zeker goedkoper dan een retourtje met de trein (€35,-). Graag hopen we dankzij reacties op deze oproep een prijsindicatie te kunnen maken. Het precieze bedrag wordt dus nog z.s.m. bekend gemaakt en geldt voor zowel een heen als terugreis. Een enkele rit van Delft tot Eindhoven zal zo’n 2 uur in beslag gaan nemen.

Omdat er een aantal achterbanken uit deze bus zijn gehaald, is het maximum aantal passagiers wat mee kan, exclusief de “organisatie”, 20 personen.

Dit zullen de opstappunten en uitstappunten worden:

-          Station Delft
-          Station Dordrecht
-          Station Breda
-          Station Tilburg
-          Eindhoven (DAF terrein)
-          En uiteraard vice versa, (ook) voor de mensen die alleen op de terugweg mee willen

Zoals eerder beschreven zal er binnenkort meer informatie beschikbaar komen, maar tot nu moet men het even met deze informatie doen.

Meer info en/of opmerkingen?  Graag even mailen naar Jason Bruce.

Met vriendelijke groeten,

Jason, René en Ruurd 

Leave a Reply.

  Welkom

  Welkom op HaaglandenOV.nl, de website over openbaar vervoer in en rondom de regio Haaglanden.
  Op deze website zijn een hoop foto's en video's te vinden van bussen, treinen en ander OV.

  Als je suggesties, foto's, video's, geluidsopname's, of nieuwsartikelen hebt kun je die sturen naar: Timon of Jason.

  Veel plezier op de site,

  Met vriendelijke groet, 

  Jason en Timon

  Duimpje omhoog

  Sinds kort hebben wij ook onze eigen Facebook pagina waar elke dag de foto('s) van de dag op verschijnen.

  Klik hier om onze Facebook pagina te bezoeken.

  Wil je dat jouw foto('s) als foto('s) van de dag verschijnen? Stuur de foto('s) dan naar info@haaglandenov.nl.

  Agenda:

  Vanaf heden is via deze rubriek te zien wat de aankomende plannen zijn, zoals fotograferen/filmen en updaten van de website, met betrekking op nieuw beeldmateriaal. Let op, hier komen alleen gezamenlijke activiteiten te staan (tenzij anders vermeld). 

  Geen geplande activiteiten.