Beste bezoeker,

Met ingang van 15 september is het in Haaglanden mogelijk om een abonnement als product  op de persoonlijke OV-chipkaart te kopen. Het gaat om sterabonnementen met de sterwaarden 1, 2 of 3 voor een week of een maand.

Jaarabonnementen (sterabonnement en RandstadRail Zonekaart) kunnen als product op een OV-chipkaart alleen gekocht worden bij de HTM servicepunten, evenals het maandabonnement RandstadRail Zonekaart. De week- en maand sterabonnementen kunnen worden gekocht bij één van de vele ‘gele Oplaad- en ophaalautomaten’ in diverse supermarkten en Tabak & Gifts winkels (zie www.ov-chipkaart.nl/adresvinder), maar ook via de webwinkel op www.ov-chipkaart.nl/webwinkel. Bij aankoop via de webwinkel kan het gekochte product vervolgens worden opgehaald bij een ophaalpunt in de buurt, op de halten Spui, Grote Markt, Leyenburg, Centraal Station in Den Haag en halte Centrum-West in Zoetermeer,  in de aardgasbussen van HTM en in alle bussen van Veolia Transport Haaglanden.
Veolia en HTM adviseren reizigers om alvast vooraf de sterwaarde en centrumzone van hun abonnement te bepalen en een persoonlijke OV-chipkaart aan te schaffen.

Bron: hethelewestland.nlLeave a Reply.

  Welkom

  Welkom op HaaglandenOV.nl, de website over openbaar vervoer in en rondom de regio Haaglanden.
  Op deze website zijn een hoop foto's en video's te vinden van bussen, treinen en ander OV.

  Als je suggesties, foto's, video's, geluidsopname's, of nieuwsartikelen hebt kun je die sturen naar: Timon of Jason.

  Veel plezier op de site,

  Met vriendelijke groet, 

  Jason en Timon

  Duimpje omhoog

  Sinds kort hebben wij ook onze eigen Facebook pagina waar elke dag de foto('s) van de dag op verschijnen.

  Klik hier om onze Facebook pagina te bezoeken.

  Wil je dat jouw foto('s) als foto('s) van de dag verschijnen? Stuur de foto('s) dan naar info@haaglandenov.nl.

  Agenda:

  Vanaf heden is via deze rubriek te zien wat de aankomende plannen zijn, zoals fotograferen/filmen en updaten van de website, met betrekking op nieuw beeldmateriaal. Let op, hier komen alleen gezamenlijke activiteiten te staan (tenzij anders vermeld). 

  Geen geplande activiteiten.