Beste bezoeker,


25 augustus ben ik samen met de chauffeur meegeweest op de ex 8368. We hebben mensen van Wateringen naar Naaldwijk gereden en v.v. Voor en na de rit was er voor mij mogelijkheid om foto's te schieten, welke hieronder staan.

Jason Bruce
 
Jason Bruce
 
Vandaag (een dag na de vreselijke gebeurtenis van mijn opa, maar ook na een leuke gebeurtenis: de verjaardag van m'n beste spotmaat, Timon van Spronsen) ben ik samen met Timon een dagje door de regio Rotterdam wezen reizen om af en toe wat foto's te schieten, te genieten van busritten en voornamelijk de vervelende dingen van deze tijd even achterwegen te laten. We hebben vandaag een aantal B96's van de RET kunnen fotograferen en de ex Arriva 5576. Verder wat normaal spul op soms wat minder druk bezochte (door de fotografen dan) stekjes.

Jason Bruce

 
 
Ben vandaag (28 juli) eens op het fietsje weg geweest. Eerst wezen fietsen naar Hoek van Holland, daarvandaan de RET Fast Ferry gepakt naar de Maasvlakte. Daar meteen m’n eerste plaat geschoten van de kleurrijkste bus van Voorne-Putten op een lijntje die het niet meer zo lang gaat uithouden. Nadat deze vertrokken was ben ik verder gaan fietsen in de richting van de EON centrale. Hier ben ik de Missouriweg opgereden en na een kilometer of twee zag ik daar al een prachtige Den Oudsten B89 in de verte. Deze vertrok net voor m’n neus, maar daar kwam de wagen waar ik eigenlijk voor kwam, de ex Hermes 5369! Had in een eerdere reportage van Hugo deze wagen een aantal keer voorbij zien komen, waarna het bij mij zo begon te kriebelen dat ik zelf ook maar even een kijkje ben gaan nemen. Tja, de Maasvlakte klinkt zo ver, maar binnen drie kwartier sta je vanuit Monster al met de fiets aan de overkant!
 
Toen ik weer weg ging werd ik net zo vriendelijk “uitgezwaaid” als dat ik ontvangen werd, wat op de onderstaande video goed te zien en horen is! 
 
Hieronder een reportage met reguliere bussen in Leiden en wat wagens op de pendel van lijn 45 in de Merenwijk.
 
In de onderstaande reportage tref je foto's aan van TEC bussen uit Charleroi. Ook kom je nog een enkele trein en tram tegen en een stukje humor als afsluiter.

Veel kijkplezer!
 
 
Per 17 juli gaan er splinternieuwe Citea's rijden in Hilversum. Dit heeft als gevolg dat de Caetano's en Berkhofjes uit de 8100 serie, die vroeger in onze regio reden, weg gaan. Hieronder de plaatjes welke ik vandaag geschoten heb.