Beste bezoeker,

29 december 2011 ben ik samen met Martijn per trein van Den Haag naar Leeuwarden gereisd, om vervolgens per Connexxion bus terug te keren. Hierbij hebben wij de volgende route aangedaan: Leeuwarden - Alkmaar - Beverwijk - Zaandam - Amsterdam - Schiphol - Leiden - Den Haag.
Hieronder de reportage van foto's die ik deze dag geschoten heb.

Jason Bruce
 
Beste bezoeker,

Van de week moest ik even een half uurtje wachten op iemand bij station Delft, dus heb ik maar besloten wat foto's te schieten. Hieronder het resultaat!

Jason Bruce
 
 
Beste bezoeker,

Op 21 oktober 2011 maakte ik een bezoekje aan de Kruger Autobus stalling te Lier, waar ik heel vriendelijk werd ontvangen. Ik kreeg de gelegenheid om foto's te schieten van de Den Oudsten bussen die zij nog hebben staan en we mochten een ritje mee met een van de Den Oudstens, helemaal tot Antwerpen!

Onderaan vind je een video van de Den Oudsten bus waarmee ik mee reed, bij vertrekt te Antwerpen.

Jason Bruce
 
Jason Bruce
 
Beste bezoeker,

Vandaag reed de SVA 944 mee op de Brabantliner in verband met het 25-jarig bestaan van deze lijn. Tevens zijn we deze dag op wat andere locaties geweest om bussen te fotograferen. Hieronder de totale vangst.

Veel kijkplezier,

Jason Bruce
 
Beste bezoeker,

Hierbij wat plaatjes uit Leeuwarden. In verband met de luchtmachtdagen reed er een pendeldienst tussen o.a. het station en de vliegbasis. Hieronder tref je zo'n 80 plaatjes aan van de bussen die actief waren en wat regulier spul ertussen.

Veel plezier ermee!

Jason Bruce
 
Beste bezoeker,

In verband met de open dagen van het militaire terrein in Soesterberg reden er museumbussen een pendeldienst over het terrein. Deze bussen waren van de SVA. Als je op de foto klikt kan je onderin lezen bij welke vervoerder de bus voorheen gereden heeft.

Uiteraard heb ik ook nog even wat regulier (en minder regulier) spul uit de regio gefotografeerd. Zie hiervoor de laatste drie plaatjes.

Veel kijkplezier,

Jason Bruce
 
Beste bezoeker,

In verband met het ANWB festival op het Malieveld in Den Haag reden er pedelbussen van HTM en HTM Specials. Hieronder een reportage van de bussen die hierop reden en nog wat regulier spul.

Groeten,

Jason Bruce
 
Op 27 augustus waren ik en Jason op pad gegaan naar Hoofddorp om de pendelbussen die naar "Mysteryland" reden te fotograferen.

We hebben een hoop Berkhof Duvedec's van Connexxion gezien, ook hebben we nog een Mercedes-Benz O405 gezien (de TCR 399).